Olala!! Vilken premiär för Damjuniorerna

Vilket premiärväder, vilken premiäröppning! Knappt hade domaren blåst igång, så låg bollen i bortalaget Örgrytes mål. Någon minut senare hade Alice J dundrar in tvåan. Och innan kvarten gått hade hon gjort ett äkta hat-trick. Vilken premiär. Olala! Under hela första halvlek kommer Öis knappt över planhalvan och förutom ytterligare två mål (Alice igen och Saga L) så har Alice B ett skott i ribban och Saga ett i stolpen. Ytterligare flera farligheter men 5-0 får väl ändå ge godkänt…

15 grader varmt och solsken gör att andra halvlek blir lite avslagen. Lite ovana med värmen och kanske lite nöjda? Fortsatt hyfsad intensivitet men lite lojt stundtals. Kanske inte konstigt efter första halvleks formidabla urladdning. Flera frilägen utan nätrassel, framförallt pga att Öis förstärkt backlinjen i paus. Men till slut kommer Linnea fri och kan säkert rulla in 6-0. Vilket oxå blir slutresultatet.

Jag kan inte nog ösa superlativ över er insats idag tjejer! Vilken premiär! Olala!

Idag fick lagkapten (Maja S) utse matchens tre stjärnor, tre tjejer som förtjänar särskild uppmärksamhet:

*Alma S, för hårt slit, fina löpningar, underbara hörnor och framspelningar. Detta sina onda vader till trots.

*Alice J, för fyra mål i en halvlek. Sjuk i veckan och inte kunnat träna är tydligen den rätta melodin.

* Liv, för en helt felfri insats på vänsterbacken. Lugn i pressade situationer, perfekta brytningar, nu även med några offensiva utflykter!

Njut nu hjältinnor! Nästa helg väntar Torslanda. Då blir det åka av!