LSK Partners

Huvudpartners

PUMA

PUMA är Technical Sponsor. Puma kommer tillsammans med Unisport att leverera utrustning och material till hela LSK:s verksamhet.

– Vi ser med spänning fram emot att följa och vara en del av LSK:s utveckling. Det är en klubb med många eldsjälar och tydligt engagerad organisation. Att spänna bågen på elitsidan samtidigt som man gör tydliga och positiva satsningar för både dam-, flick- och pojkfotbollen gör LSK till en av regionens mest intressanta föreningar. Vi hoppas att vår närvaro på den lokala marknaden bidrar i utvecklingen, säger Anders Selin, PUMA Nordic

H.A Bygg AB

Byggföretaget med ambitioner 

 

H.A Bygg är ett flexibelt företag verksamma inom bygg och anläggning samt utveckling av exploateringsområden. Vi utför både stora och små utförande- eller totalentreprenader och är verksamma i Västsverige, Stockholms- samt Osloregionen genom vårt dotterbolag H.A Bygg AS. Våra kunder är i huvudsak långsiktiga fastighetsägare, både offentliga och privata.

Dala Trähus

”Vi säljer och bygger hus med kundens trygghet och valfrihet i centrum”

Med dig och dina önskemål i fokus bygger vi gedigna och hälsosamt ljusa trähus, där du kan njuta av ett ljusare och behagligare liv. Med en välbeprövad konstruktion, hållbara materialval och en genuin hantverksskicklighet skapar vi tillsammans ett tryggt och levande hem.

Renta

Maskinuthyrarna som tror att frihet skapar engagemang. Vi finns för dig som bygger och skapar nytt, renoverar och förbättrar. Men också för dig som vill jobba med stor frihet, som bryr sig om det lokala närområdet och som ser styrkan i att förena sig nationellt. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Renta det. Och du är varmt välkommen att antingen hyra av oss eller bli en av oss.

Guldpartners

Stenungsunds Åkeri Gräv

Silverpartners

Bronspartners

Klubbpartners

Untitled-1

Supportpartners

  • Käderöds Fastighets AB, Stenungsund
  • Bella Mare
  • Ljungskile Måleri och Färgaffär AB
  • Mer Teknik
  • Ucklums Grus AB, Ucklum
  • Björks Bilservice AB
  • Ljungskile Rör & Montage AB
  • Svenska Kyrkan, Ljungskile Församling
  • Trollhättans Truck

1926-Klubben

Club LSK

[parallax-scroll id=”7532″]

#VIÄRLJUNGSKILE

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail