Club LSK

[parallax-scroll id=”7532″]

 Välkommen till Club LSK!

Club LSK är vårt affärsnätverk som verkar för att utveckla affärerna, stimulera utvecklingen i Ljungskile och stödja LSK. Club LSK arrangerar träffar som innehåller initierad information om LSK, ett tema eller aktivitet som t.ex. golf. Det ger dig möjlighet att knyta kontakter och tillfällen att presentera sin verksamhet för övriga medlemmar i nätverket. Ett effektivt sätt att hålla sig à jour med vad som händer i LSK, samhället och att göra affärer.

 

Vill du veta mer?
Kontakta Gunnar Carlsson
070-420 28 40
gunnar.carlsson@lsk.se

Varmt välkommen in i gänget!

  • Två årskort med sittplats
  • Bordsbokning i restaurangen
  • Inbjudan till LSK-Golfen
  • Evenemang exklusiva för Club LSK
  • Nätverksträffar
  • Presentera ditt företag
  • Regelbundna nyhetsbrev
  • Utmana ett företag i en fotbollsmatch

Möt oss i Club LSK

UTMANINGEN

Som Club LSK-Partner har du möjlighet att utmana en annan Club LSK-Partner eller Club LSK ALL STAR (Föreningens eget utmanarlag) till fotbollsmatch, 7 mot 7. Då ingår Coachning av LSK:s aktiva spelare/tränare, spel i matchställ och enklare förtäring efter match.

HÅLL KONFERENS PÅ ARENAN

Lokal, måltider, fotboll eller annat önskemål där klubbens resurser kan nyttjas. Vi har en restaurang med kapacitet för 60 gäster, 3 mindre loger med sammantaget 20 platser samt ett VIP-rum för 8-10 gäster samt AV-utrustning och wi-fi.

Möten/aktiviteter:

Under året arrangerar vi följande Club LSK träffar:

TBA

Plats: Skarsjövallen

Möten/aktiviteter:

TBA

Plats: Skarsjövallen
Vill Du som medlem medverka med företagspresentation?
Kontakta Gunnar Carlsson – gunnar.carlsson@lsk.se

Tjäna pengar till dig och LSK varje gång du handlar på nätet!

CLUB LSK

Gregarts Möbler grundades av Gregor Gregart 1926 och företaget låg på Kilbäcks-gatan 25 i Uddevalla. 1987 invigdes ett nytt möbelhus ute vid Herrestad. Vid sekel-skiftet gick vi med i miokedjan och vi marknadsför oss idag som MIO Uddevalla och drivs idag av 3:de generationen. Vi vill vara ett naturligt alternativ för människor som vill förnya sitt hem och därmed skapa den bästa totalupplevelsen inom heminredning
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering och bemanning, lager- och logistiklösningar, utbildning eller smarta funktionslösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Med vår närvaro på 39 orter har vi dessutom Sveriges lokalaste nätverk. Hur kan vi hjälpa dig?
EL-Väst är ett företag som utför arbeten med ny- och ominstallationer i bostäder och offentliga lokaler,  diverse servicearbeten samt drift- och underhåll i industrier. Vi utför även diverse arbeten med data och telenät, styr, belysning, elsäkerhet, Eio-test, åskskydd, KNX  mm. Vi tillhandahåller totallösningar från idé- och/eller projekteringsfas fram till komplett färdig installation.

Carlsson Lyckorna AB bedriver konsultation inom företagsledning, marknadsföring och försäljning. Ofta har mina uppdrag anknytning till varumärkesfrågor och hållbarhet som hör intimt ihop.

REVOLUTIONIZING FOOTBALL

Getting young people to play more football together – in real life.

Ett företag som har kundens önskemål i centrum.
Knipen 152
459 94 Ljungskile
Gräskärrsvägen 15451 55 Uddevalla
Välkommen till Ljungskile församling – Forshälla, Ljung, Resteröd och Grinneröd
Norisol är ett multidisciplin företag med sin kärnkompetens inom isolering, byggnadsställningar och ytbehandling. Andra affärsområden är asbestsanering, design och inredning, och fasadkontrakt.
Vi utvecklar lösningar för att förbättra och optimera kundernas system och processer inom el- och automationsindustrin, från strömförsörjning till automationsstödd tillverkningskontroll.
Vi levererar medicinsk utrustning i Norge, Sverige och Finland. Vår största kund är de offentliga sjukhusen, men vi levererar också utrustning till privata institutioner och privatpersoner.
Vi är den fullsorterade lokala bagarn med allt från delikata bakverk och tårtor till goda frukostbröd och matbröd. Det vi är allra mest kända för är vårt utomordentligt goda kaffebröd som vi levererar till caféer och livsmedelsbutiker runt om i Västsverige.

Vi jobbar på bred front inom organisationsutveckling och är specialister på att
göra bra till mycket bättre. Tydligt, Märkbart och Mätbart.

CK Fastigheter grundades 2014 och är en liten organisation med lång erfarenhet. Vi förstår vad våra kunder behöver för att lyckas. Vi är snabbfotade och ser alltid till att lyssna till våra hyresgästers behov. Hur kan vi hjälpa dig att uppnå dina drömmar?
SYSTEM OCH PRODUKTER FÖR GIPSLOGISTIK I VÄRLDSKLASS

Välkommen till Starke Arvid! Här hittar du produkter och system som underlättar ditt arbete inom bygg-, transport- och verkstadsindustrin. Vi tillverkar intelligent utrustning och erbjuder smarta lösningar för materialhantering som gör era vardagliga arbetsmoment smidigare, säkrare och mer kostnadseffektiva.

VI TAR OSS AN DINA JURIDISKA PROBLEM MED LYHÖRDHET OCH KOMPETENS

Vår huvudsakliga sysselsättning är nybyggnad, om- och tillbyggnad, grund- och schaktarbeten, badrumsrenoveringar i samband med stambyte i hyreshus samt försäkringsskador för Länsförsäkringar
ICA Supermarket Ljungskile, Vällebergsvägen 27, 459 30 

Babyshop har funnits sedan 2006 och har hela tiden haft som målsättning att bli den ledande modebutiken inom barnkläder. Vi sätter kunderna högst upp på vår agenda och uppskattar dina frågor eller feedback på hur vi kan bli ännu bättre för dig som kund.

Combimix utvecklar och tillverkar mineralbaserade produkter för byggindustrin

Välkommen till Olssons Trävaror AB – En riktig bygghandel

Uddevalla kommuns offentliga webbplats är uppbyggd för att vara användbar och tillgänglig för så många som möjligt. Det är huvudkanalen till medborgare, företagare och besökare och ska ge dig som användare bra och snabb service.

Vi är avloppsentreprenörerna som sparkade av oss gummistövlarna och klev in på kontoret. Utvecklingen har gått snabbt och idag befinner vi oss långt från där vi var när vi började. Det betyder inte att vi glömt vårt ursprung, tvärtom, vi har med oss kunskaper och erfarenheter som vi har nytta av varje dag.

En rådgivnings- och revisionsbyrå med det där som kan vara lite svårt att ta på.

Bohusläningen är dagstidningen som granskar och rapporterar nyheter från det lokala samhället och debatten men också från resten av världen. På webben och i mobilen håller vi dig uppdaterad med de senaste nyheterna och i papperstidningen finner du fördjupning och bakgrund till aktuella händelser. Bohusläningen når ca 100 000 läsare i veckan.

Björks Bilservice är en allbilverkstad i Ljungskile.

Takorama är ett av västsveriges ledande företag inom takbranschen med över 20 års erfarenhet av tak och olika lösningar för dessa.

Puma levererar sportutrustning till hela LSK.

”Vi säljer och bygger hus med kundens trygghet och valfrihet i centrum”

Koncernens ledstjärna är att ha långsiktigt nöjda kunder och erbjuda dessa en helhetslösning när det gäller bilägande. Brandt Bil erbjuder därmed bilförsäljning, service, finansiering, drivmedel, reservdelsförsäljning samt försäkringar.
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail