Bli LSK-funktionär

LJUNGSKILE SK  söker fler funktionärer till våra hemmamatcher

Ljungskile SK arbetar ständigt för att förbättra upplevelsen för vår publik och en viktig del i den upplevelsen är det arbete våra funktionärer utför.
Före, under och efter en vanlig match på Skarsjövallen arbetar ungefär 50-70 personer ideellt för Ljungskile SK. Vi arbetar för att få upp en lagkänsla och att man arbetar i team så att inte varje roll är beroende av enskilda personer. Att ställa upp vid varje tillfälle är övermäktigt för många, därför arbetar vi efter att man i de olika teamen ska känna glädje att kunna dela upp sin roll mellan de övriga i teamet mellan de olika matcherna.

Vi söker nu dig för att förstärka vår organisation – både vid våra herr- och dammatcher.

PUBLIKVÄRD –> SE MER
Den huvudsakliga rollen en publikvärd har är att höja trivsel bland publiken. Få dem att känna sig välkomna  när de anländer till arenan samt att hjälpa dem till rätta inne på arenan och läktaren alltid med ett leende på läpparna. Genom denna service lägger vi också direkt grunden till ett bra förebyggande säkerhetsarbete. Vi söker publikvärdar i alla åldrar dock måste du ha fyllt 18 år. Du måste känna dig bekväm i att prata med våra besökare i en glad och positiv anda.

Bli en viktig medspelare som Publikvärd

PARKERINGSVÄRD –> SE MER
Som parkeringsvärd hänvisar man besökare vid parkeringsplatserna så de hittar rätt både när de kommer till Skarsjövallen och även när de åker hemåt. Som parkeringsvärd är man våra besökares guide och även den första och sista som bemöter våra besökare. Därför är rollen både viktig för alla besökare, men även för LSK som förening.

Bli en viktig medspelare som Parkeringsvärd

KIOSKPERSONAL –> SE MER
LSK har erbjuder vår publik en fin service via våra välfyllda kiosker. Vi behöver alltid värdefulla personer som ger våra besökare en bra service. Tillsammans bildar ”kioskteamet” en härlig lagkänsla.

Bli en viktig medspelare i Kioskpersonalen

BILJETTPERSONAL –> SE MER
För att besöka våra seniorlags matcher så behövs en matchbiljett för att komma in. LSK är därför i stort behov av personer som hjälps åt för att ge en bra service för köp av biljetter samt att läsa av biljetterna.

Bli en viktig medspelare i biljettpersonalen

EVENEMANGSORGANISATION –> SE MER
För att bedriva våra hemmamatcher på ett bra sätt så krävs det en organisation kring hela evenemanget. För att ge bästa upplevelsen och tryggheten vid evenemanget behövs bemanning på och runt anläggningen. Förutom nämnda uppdrag behövs exempelvis bårbärare, speaker, matchsekreterare, medieansvarig, innerplanskoordinator, säkerhetsansvarig, evenemangsansvarig och många fler roller. Det finns många roller att stötta upp på och passar särskilt till dig som gillar att arbeta med evenemang.

Bli en viktig medspelare i evenemangsorganisationen

Uppdragen bedrivs ideellt, det vill säga ingen ersättning utgår.

Har du några frågor kan du kontakta:
Evenemangsansvarig
Helene Jorfors, Karolina Ringmark, Louise Henriksson-Svanhill
evenemang@LSK.se

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail