G A M E D A Y – Årets sista föreställning

Får LSK avsluta säsongen med segerglädje? Arkivfoto: P. Stenbaek.

Herrlagets säsong har varit både upp och ned, men trots allt verkar det hela sluta i en stark femteplats. Nu ska bara knuten knytas till när man idag avslutar seriespelet i Ettan Södra med bortamatch mot Ängelholms FF.

Ett formtoppat LSK ställdes mot Ängelholm i mitten av juni. Ängelholm var likt LSK uppe i toppen och det skulle bli en spännande match. Trodde vi. Det såg LSK till att ändra på. I en av årets bättre matcher avfärdade man ÄFF med besked när man kunde vinna med klara 4-0 på Skarsjövallen. Därefter har Ängelholm halkat efter och blivit ett tydligt mittenlag, medan LSK länge hängde på i toppen – men halkade mot slutet efter något.

LSK får klara sig utan både Sabarr Janneh och Daniel Garcia Olsson vid dagens match, efter att båda är avstängda. I övrigt är målsättningen givetvis att avsluta på bästa sätt, som Erik Lund Fahlén berättade i en tidigare intervju i veckan.

Matchen drar igång kl: 15.00 så vi hoppas att några av vår trogna publik och våra supportrar finns på plats för att heja fram vårt grönvita lag!

MATCHSTART
Lördag, kl: 15.00, på Ängelholms IP.

TV-SÄNDNING
Kan du inte heja fram oss på plats? Se matchen på:

Let’s Stick Together!

 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail