Yasminee Gluic är klar för LSK

Yasminee Gluic är LSK:s senaste nyförvärv.

Inför höstsäsongen är det nu klart med ytterligare ett nyförvärv för damlaget. Varmt välkommen till LSK, Yasminee Gluic!

Yasminee Gluic har en spännande resa som både lovande i fotboll och handboll. Hon är fotbollsfostrad i moderklubben Sorunda IF och gick senare vidare via Ösmo GIF och AIK, men valde sedan att satsa på handbollen – som målvakt. Hon har spelat på hög nivå, bland annat i Norge, men kom till slut till Kungälv. Nu har Gluic valt att ta upp fotbollen på allvar igen – som anfallare. 26-åringen kommer senast från Lerums IS.

Yasminee Gluic har avslutat tisdagens träning och vi passar på att fråga ut LSK:s senaste nyförvärv.

Varför föll valet på LSK?
– Jag tycker att LSK verkar som en seriös och familjär klubb. För mig som spelare är det viktigt att komma till en klubb där man vet att man får bra förutsättningar.

Vad för typ av spelare är du?
– Jag skulle nog säga att jag är en snabb och teknisk spelare med bra spelförståelse.

Vad har du för tankar kring höstsäsongen – både för dig själv och för laget?
– För lagets del är det ju såklart att hålla sig kvar i Divison 1 och för min egen del hoppas jag på att ska kunna utvecklas till den spelaren jag vill bli och vara en del av att laget lyckas hålla sig kvar och göra bra matcher. Efter det lilla jag har varit med på så tror jag absolut på att vi kommer lösa det!

LSK är väldigt glada att Yasminee väljer grönvitt och hälsar henne varmt välkommen till föreningen!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail