Viktig match väntar på Stadsparksvallen

Julia Rzepa och LSK åker till Jönköping. FOTO: P. Stenbaek.

Efter en tuff period med många matcher väntar nu en oerhört viktig match för LSK när laget ställs mot Mariebo på bortaplan. 

Förra lördagen var det en tuff match mot serietvåan IFK Göteborg, som länge var jämn men där det slutade med förlust med 0-2. Nu väntar tre oerhört viktiga matcher innan sommaruppehållet – inte minst på de två på bortaplan som är mot konkurrenter i samma skikt som LSK. Först ut är Mariebo från Jönköping. En motståndare som likt LSK tagit två segrar, men däremot har de grönvita även tre oavgjorda matcher – vilket gör att Ljungskile ligger tre poäng före i tabellen. Således en väldigt viktig match. Mariebo har spelat ett flertal jämna matcher på sistone, bland annat förlorade man mot Halmstads BK med uddamålet (3-2) senast. Annars tog man en stark seger mot Onsala (3-2) för en dryg månad sedan, så det är ett bra lag.

För LSK:s del är det som sagt en väldigt viktig match, inte minst för att ha möjlighet att skapa ett avstånd till botten i tabellen.

⚽️ Matchstart lördag 17/6, kl: 15:00 på Stadsparksvallen IP

LSK hoppas verkligen att så många som möjligt av vår trogna publik och våra supportrar finns på plats för att heja fram vårt grönvita lag!

Let’s Stick Together!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail