Tufft borta mot Lund

LSK hade det tungt på Klostergårdens IP. Arkivfoto: P. Stenbaek.

En tuff bortamatch mot topplaget Lunds BK väntade LSK denna lördag. Kunde LSK lyckas ladda om efter det spännande derbyt förra helgen?

Första halvleken inleddes med ett hemmamål efter bara sju minuters spel. Ett avslut från vänsterkanten i den bortre gaveln och 1-0. Lund skapade ett flertal chanser därefter men LSK stod emot. Dessvärre kom precis innan paus två psykologiskt viktiga Lund-mål, fram till halvtidsresultatet 3-0.

I andra halvlek försökte LSK komma in mer i matchen, men istället kunde Lund göra även 4-0. Efter ett gäng byten så försökte LSK nå ett tröstmål, men det blev inga fler mål denna varma eftermiddag i Lund. Närmast var Pontus Olsson, men då stod stolpen i vägen.

Härnäst väntar DM-match mot Grohed på tisdag kl: 19.00 på Skarsjövallen. Väl mött.