Trestadsderby avslutar veckan

Trestadsderbyn mot FC Trollhättan brukar bli tuffa, intensiva och högdramatiska. Söndagens match lär inte spara på krutet, så se till att vara på plats!

För herrlaget en rejäl utmaning när FC Trollhättan gästar oss på Skarsjövallen under söndagseftermiddagen. FCT har inlett säsongen på ett övertygande sätt och tagit 5 (!) raka segrar och toppar tabellen. LSK får inte minst se upp för skytteligaledaren Alibek Aliev som gjort 6 av FCT:s 13 mål hittills. På andra plats i skytteligan ligger LSK:s Aulon Bitiqi, som gjorde mål på straff senast borta mot Falkenberg. Annars var det JT Kamaras mål fram till 1-2 som blev snackisen och ett mål som vevats många gånger – både i Sverige och utomlands.

Portarna till Skarsjövallen öppnar redan kl: 15.00 med fullmatade kiosker, grill och serveringstält. Dessutom erbjuder matchvärden Renta många roliga aktiviteter för barnen – se med här.

⚽️ Matchstart söndag kl: 16:00 på Skarsjövallen

LSK hoppas verkligen att så många som möjligt av vår trogna publik och våra supportrar finns på plats för att heja fram vårt grönvita lag!

OBS! Kom i god tid och köp din matchbiljett här: https://lsk.ebiljett.nu/

Let’s Stick Together!

 


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail