Storseger i säsongsavslutningen!

Segerglädje efter serieavslutningen mot Mariebo IK.

Så var det dags för sista matchen för säsongen och chans att avsluta på bästa sätt med tre poäng!

I första halvleken kunde Amelia Hallberg ge LSK ledningen. Lova Fredgren hittade fram till LSK:s nummer 23, som satte dit 1-0. Så långt allt bra, men Mariebo kom in i matchen tack vare en kvittering av Rosanna Högberg i den 39:e minuten.

I andra halvlek gjorde LSK ett par byten, vilket fick fart på de grönvita. Amelia Hallberg kunde i den 60:e minuten hitta fram till inbytte Lisa Henriksson, som genom sitt första Division 1-mål, kunde göra 2-1. LSK hade fått upp farten och tre minuter senare utökade Sara Mattsson till 3-1. Amelia Hallberg kunde i den 70:e minuten göra sitt andra mål för dagen, denna gång framspelad av Jennifer Johansson, till 4-1. Som om det inte var nog så kunde Amelia Hallberg göra sitt tredje mål och fastslå slutresultatet i den 85:e minuten, fram till 5-1. En härlig insats där LSK fick utdelning i andra halvlek och kunde vinna på ett bra sätt.

Matchens lirare, i samarbete med Estrella, blev föga överraskande Amelia Hallberg – efter tre mål och ett assist.

Det innebär att LSK slutar på 8:e eller 9:e plats beroende på vad som händer i den avbrutna matchen mellan IFK Örby och IFK Göteborg. En stark säsong där LSK mött betydligt bättre lag än tidigare Division 1-säsonger, med tanke på sammanslagningen av sex till tre serier. Främsta målskytt i LSK blev Amelia Hallberg, med 17 mål på 23 seriematcher.

Stort tack alla som stöttat, bidragit och hejat på oss under hela säsongen – vi ses nästa säsong i Division 1! ????

Tabell


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail