Stark vändning mot Falkenberg!

JT Kamara blev avgörande i vändningen borta mot Falkenberg. FOTO: Ettanplay.se

Ett soligt och blåsigt Falkenberg väntade LSK denna måndag. Skulle LSK fortsatt vara obesegrade på bortaplan efter dagens match?

Första halvlek inleddes med ett spelövertag för hemmalaget, men där LSK försvarade sig bra. Efterhand kom Falkenberg närmare och Kees Sims i LSK-målet fick bekänna färg. Inte minst vid ett friläge där Sims fick reflexrädda. När matchuret passerat kunde inte Sims hålla emot längre utan Falkenberg kunde ta ledningen, fram till 1-0, efter ett välavvägt avslut. LSK kom fram ett par gånger under den första halvleken, men kom inte riktigt fram till att utmana Falkenbergs keeper.

I andra halvlek kommer LSK in i matchen mer och vågar spela sig igenom hemmalaget. Det hela leder fram till en bra chans för JT Kamara, vars avslut räddas till hörna. En hörna som Kamara själv lägger och där Jared Odenbeck når högst som nickar in 1-1! Odenbecks första mål i LSK-tröjan! Några minuter senare vandrar JT Kamara igenom från högerkanten och fortsätter igenom för att sedan klippa till med vänsterfoten. Ett avslut som skruvas in vid bortre stolpen – fram till 1-2! Falkenberg försöker därefter komma tillbaka, men LSK fortsätter att försvara sig bra. Istället för ett hemmamål får LSK chansen att kontra. I ett bra läge spelar Abdallah Hussain sånär fram inhoppande Aulon Bitiqi, men försvarare hinner före. I andra läget så kommer Gustav Källén fram, men blir nedriven och domaren dömer straff. Fram kliver Aulon Bitiqi som lugnt och behärskat sätter bollen mitt i nät, fram till 1-3! Falkenberg försökte därefter komma ikapp, men ett vilt kämpande LSK redde ut allt. Därmed kunde LSK få samtliga tre poäng med sig hem till Bohuslän och klättra uppåt i tabellen!

Tack till alla er som hejade fram oss på plats! Ett viktigt och värdefullt stöd! Härnäst väntar hemmamatch mot FC Trollhättan nästa söndag. Väl mött.