Serietvåan var effektivast på Skarsjövallen

LSK kämpade tappert, men Blåvitt tog med sig samtliga poäng från Skarsjövallen. FOTO: P. Stenbaek.

Det kan inte bli så mycket bättre än en solig lördag på Skarsjövallen. Denna vackra junidag gästade IFK Göteborg oss i en på förhand spännande, men tuff match.

Det blev en tight match i strålande sol på Skarsjövallen. IFK Göteborg tog ledningen efter drygt 20 minuters spel efter att en LSK-spelare sparkats ned och gästernas spelare tog tillvara på tillfället och satte dit 0-1. Det var även det andra målet som föll i första halvlek.

I andra halvlek försökte LSK pressa tillbaka för att nå en kvittering, men de grönvita kom bara nära. I slutminutrarna är det istället Göteborg som kommer igenom på kanten och kan via ett inlägg bredsida in 0-2. Ett resultat som även fastställdes som slutresultat. En tuff match där LSK kämpade tappert mot ett tufft motstånd, dock utan utdelning.

Tack till alla som kom och stöttade oss på plats idag! Härnäst väntar bortamatch mot IK Mariebo nästa lördag. Väl mött.