Segertåget tuffar på i Division 4!

Felicia Halberg gjorde två av LSK:s mål mot Orust. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Redan under onsdagen var det dags för ny match i Division 4 när LSK åkte till Orust och Glimmaråsen. Denna kväll var dags för en ny storseger för LSK, denna gång blev det 0-10. Laget drar nu ifrån i tabelltoppen!

Tränaren, Jessica Hallberg, summerar matchen:
Matcherna i Division 4 duggar tätt – andra matchen på 3 dagar. Denna kväll åkte vi till Ellös för match mot Orust FC.

Vi ställde nästan upp med samma lag som i måndags då vi mötte Tjörn. Lite ändringar då vi tog in några andra spelare ifrån dom yngre lagen. Idag fick vi hjälp av Felicia Björk (-09), Minna Hansson (-08) Nathalie Gustavsson (-07) och Saga Harr (-08). Kul att se dom spela och dom gör det ju så bra! Men våra ”gamla” tjejer ska ha en stor eloge som tar hand om dom på ett så bra sätt så att dom känner sig välkomna och trygga i laget. Jag är stolt över er! ????????????

Matchen då? Idag var vi mycket mer på tårna, hela matchen igenom. Vi släppte inte till något och vi hade stundtals väldigt fint spel med mycket fina kombinationer. Ja, finns inte så mycket mer att säga mer än att vi tränare är nöjda med er och ert spel.

Som vanligt är det hela laget som gör en grym insats, men vill ändå ta fram några lite extra:
⭐️ Emilia Andersson som gör tre mål i matchen.
⭐️ Minna Hansson som jag ringde in som målvakt då vår ordinarie målvakt var borta och reservmålvakten blev sjuk. Dagen innan matchen skulle spelas fick du frågan av mig och du tvekade inte utan bara ställer dig i mål. Extra kul att du fick hålla nollan. Starkt gjort!! ????????

Nu håller vi ångan uppe och bara matar på. Nästa match är på måndag hemma mot IK Rössö kl:19.00.

Målskyttar under kvällen var:
Emilia Andersson 3, Felicia Hallberg 2, Sandra Bagger, Amanda Rees Fager, Nathalie Gustavsson, Saga Harr och Linnéa Jensen.

Matchfakta


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail