Seger mot IK Rössö

Ida Sölsnaes Sjöberg gjorde två mål i segermatchen mot IK Rössö. Arkivfoto: P. Stenbaek.

LSK inledde som bekant Division 4 med en seger borta mot Orust. Under måndagen var det dags för första hemmamatchen när IK Rössö gästade Skarsjövallen.

LSK fick en flygande start med tre mål på sju minuter! Emma Ringmark satte 1-0, Ida Sölsnaes Sjöberg gjorde 2-0 och i sjunde minuten kunde Jennifer Johansson göra 3-0. IK Rössö hämtade sig efter den chockstarten och kunde även reducera efter en halvtimmes spel. Men innan halvtidspaus kunde Ida Sölsnaes Sjöberg göra sitt andra mål för kvällen, fram till 4-1. I andra halvlek kunde gästerna från Uddevalla återigen reducera, innan det var dags för LSK att punktera matchen. I 68:e minuten kunde nämligen Julia Rzepa nicka in slutresultatet 5-2.

Härnäst väntar bortamatch mot IFK Strömstad, på söndag. Väl mött då.