Rapport från Eskilscupen U15

U15 styrde kosan mot Helsingborg och Eskilscupen med en trupp på hela 23 spelare.

Tränarna la sina pannor i djupa veck efter varje match då vi roterade friskt i truppen under hela turneringen samtidigt som balansen i laget måste bibehållas. Vi hamnade i en vad det visade sig mycket tuff grupp men gör det riktigt bra i varje match, vi faller igenom sista 10 min mot Skövde men annars genomför vi gruppspelet på ett mycket bra vis. Kvalmatchen blir en rysare av sällan skådat slag, 0-0 efter full tid. Straffar, vår målvakt räddar 2 och sista avgörande straffen sätter vi!

Söndagen blir en lång stentuff dag, vi möter ett hårt på gränsen till fult spelande Göteborgslag, vi kämpar enormt och glöden i den matchen hos våra spelare har jag aldrig sett tidigare, vi vinner rättvist med 1-0. Tyvärr får vi ett par riktigt tunga skador efter att motståndarna tappat det i slutet och hoppar in med dubbarna i alla närkamper.
Vi hinner knappt förflytta oss till planen för semifinal, värmer upp på 7 minuter och med några riktigt tunga avbräck är allt ovisst. Semifinalen visar sig bli en ganska enkel resa vi gör mål tidigt och sen kontrollerar vi matchen.
Final! Vi går in i finalen med givetvis tunga ben och trötta skallar men vi laddar om ännu en gång och med en härlig glöd hela matchen gör vi allt vi kan men denna gång räcker det inte mot ett mycket starkt Sävedalen som vinner med 1-0 till slut.
Vi ville så klart vinna finalen men som tränare är vi enormt stolta över våra grabbar och att göra detta genom att låta alla 23 spelare vara med under hela turneringen gör prestationen än mer imponerande. Otroligt fin helg i Helsingborg! ????????❤️
Vid pennan,
Robert Gidlöf
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail