Premiärdags på Skarsjövallen!

LSK:s damlag står inför en synnerligen spännande säsong i Divison 1, med en mängd starka och namnkunniga motståndarklubbar. I seriepremiären på Skarsjövallens konstgräs väntar småländskt motstånd. 

LSK kommer från en försäsong som blandat och gett. I vind och vinterväder har laget kämpat sig igenom försäsongen med blandade resultat och prestationer. Något som är positivt är att laget förstärkt truppen med ett par nyförvärv och dessutom ljusnar det även på skadefronten där bland annat Jennifer ”Jeje” Johansson gjorde comeback för två veckor sedan, efter ett skadeuppehåll på närmare 1 år. Till premiären kommer även viktiga Ida Wallenius stå redo. ”Walle” som kombinerar fotbollen med futsal, avslutade inomhussäsongen med ett SM-silver för GAIS.

Gästande IFK Värnamo var inte långt ifrån att nå förstaplatsen i fjolårets Division 1, men det slutade med en andraplats även för smålandslaget – precis som för LSK. I Division 1 Mellersta Götaland slutade Värnamo på 50 inspelade poäng – tre färre än seriesegrarna BK Häcken. Det är alltså ett aspirerande lag, som säkert vill sno åt sig poäng av många lag i årets serie. Försäsongen har inneburit ett gäng träningsmatcher mot Division 1- och 2-motstånd, där Värnamo vunnit de flesta matcherna. För LSK:s del får man se upp för Värnamos Sefika Muratovic, som under säsongen 2022 gjorde 15 mål i Division 1 och blev IFK:s främsta målskytt i seriespelet. Om du inte har möjlighet att vara på plats så gör IFK Värnamo ett försök med att sända matchen på Min fotboll.

⚽️ Matchstart lördag 8/4, kl: 14:00 på Skarsjövallens konstgräs 

LSK hoppas verkligen att så många som möjligt av vår trogna publik och våra supportrar finns på plats för att heja fram vårt grönvita lag!

Let’s Stick Together!


Din biljett köps online på lsk.ebiljett.nu

SE MER:
???? Streama matchen på Min Fotboll
???? Biljettköp sker endast online


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail