Poängen blåste bort

LSK kammade noll på Vänersvallen. Arkivfoto: P. Stenbaek.

På ett minst sagt blåsigt Vänersvallen väntade en viktig match mot Vänersborg.

Första halvlek var ingen sevärd historia där chanserna lös med sin frånvaro. Efter 20 minuters spel kunde hemmalaget ta ledningen efter ett långt inkast som skarvades in. På matchens andra målchans kom också 2-0, när en hörna blåste med vinden in i bortre gaveln. Som om det inte var nog som kom även 3-0 av bara farten. En halvlek där LSK inte kom någonstans och hade svårt att få till ett spel i den kraftiga motvinden.

I andra halvleken sätter LSK fart direkt och får ett bra läge direkt när Pontus Olsson hamnar i ett bra läge, men chansen lyckas inte förvaltas. LSK försöker gå framåt, men har svårt att komma fram till några större chanser. Samtligt försvarar hemmalaget sig med näbbar och klor där man inte bjuder på något. Därmed lyckas inte LSK få hål på Vänersborg denna höstkväll utan Vänersborg tar samtliga poäng. En tuff fredag för LSK där inget gick vägen.

Stort tack till alla som stöttade oss på plats idag! Härnäst väntar en ny viktig hemmamatch när vi gästas av Torns IF på lördag. Väl mött.