Nu Re(e)ser hon sig igen!

Amanda Rees Fager tar kliv framåt. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Inför fjolårets säsong så kämpade hon på nästa hela försäsongen. När det närmade sig säsongsstart var dock oturen framme, vilket dessvärre hållit henne borta sedan dess. Sedan dess har hon kämpat, rehabat och snart kan vi se ljuset i tunneln. Därför känns det väldigt roligt att kunna meddela att Amanda Rees Fager fortsätter i LSK 2023!

Amanda Rees Fager kom till LSK inför 2021 från Halmstad BK och var en trygghet i försvarslinjen under hela den säsongen. En säsong hon menar är hennes bästa hittills. Inför fjolåret var mittbacken därför extra laddad, men den 19:e mars var olyckan framme. I en träningsmatch skadade hon sig såpass illa att korsbandet gick av. Sedan dess har hon varit en riktig kämpe som ihärdigt rehabiliterat sig steg för steg tillbaka. Hennes hårda slit, både fysiskt och mentalt, har gett resultat och även om hon ska skynda långsamt så närmar hon sig en comeback lite längre fram – vilket vi ser fram emot!

Mittbacken är nu klar för en fortsättning i LSK-tröjan även säsongen 2023 – då vi får se mer av försvarsstyrka, tuffhet och uppspelsbyggande.

– Amanda skadade sig oturligt just innan seriestart 2022. Hennes driv, styrka, beslutsamhet att komma tillbaka på fotbollsplan smittar av sig till alla på ett grymt bra sätt. Med sin längd och grymma passningsfot så ser jag framemot att ha henne tillbaka på plan 2023, säger LSK-tränaren Joakim Jensen.

LSK är glada att Amanda Rees Fager fortsätter hos oss tar och vi hälsar henne såklart varmt välkomna till en ny säsong i den grönvita tröjan!

TRUPPEN 2023

>> Linn Borg, målvakt
>> Amelia Hallberg, mittfältare
>> Frida Lundh, mittfältare
>> Alice Jensen, försvarare
>> Alice Nilsson, mittfältare
>> Wilma Wester, mittfältare
>> Lova Fredgren, mittfältare
>> Felicia Hallberg, anfallare
>> Louise Samuelsson, försvarare
>> Julia Rzepa, försvarare
>> Linnéa Jensen, försvarare
>> Amanda Gustavsson, mittfältare
>> Anni Mattsson, försvarare
>> Ida Wallenius, mittfältare
>> Sara Mattsson, försvarare
>> Ida Sölsnaes Sjöberg, mittfältare
>> Ella Andersson Källqvist, anfallare
>> Emma Ringmark, mittfältare
>> Lisa Henriksson, mittfältare
>> Sandra Bagger, anfallare


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail