Målvaktslöftet flyttas upp i A-truppen

16-åriga Noel Hermansson skriver 3-årsavtal med LSK. FOTO: A. Jorfors.

Det är alltid lite extra roligt när unga spelare underifrån tar steget upp i seniorfotbollen. Under året blev det A-lagsdebut i LSK och nu har Noel Hermansson skrivit på ett 3-årsavtal.

Via Munkedals IF och Hamburgsunds IF kom Noel Hermansson till Grohed/LSK:s P07 för ett drygt år sedan. Under årets säsong har han tagit stora kliv framåt och varit en säker utpost, vilket inte minst bidrog till att laget vann kvalet till den regionala serien, P17 Division 1. Dessutom fick han under hösten regelbundet träna med herrtruppen och dessutom vara en del av matchtruppen i Ettan Södra vid 6 matcher samt vaktat kassen vid DM-finalen mot Herrestads AIF. Nu i december har han varit på provspel med italienska Serie D-klubben Imolese Calcio 1919. Nu har Noel Hermansson, som fyller 17 år i början av januari, alltså skrivit på ett 3-årsavtal med LSK.

– Noel är en oerhört driven och ambitiös fotbollsspelare som har tränat med A-truppen sedan i somras. Hans utveckling har varit explosionsartad och det skall bli oerhört kul att följa Noel de tre närmsta åren, säger LSK-tränaren Erik Lund Fahlén.

Vi hälsar Noel Hermansson varmt välkommen till tre säsonger hos oss i LSK!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail