Målfest inledde kvalspelet

LSK P17 - IK Odddevold (Kval) - 2021-11-17
Bläddra bland bilderna från matchen. FOTO: P. Stenbaek

En ljummen novemberkväll på Skarsjövallen samlade en stor åskådarskara vid betongsalladen – ja även kallad konstgräsplanen. Vädermässigt inte någon böljande värme, men däremot värmde spelet när P17-kvalet inleddes på onsdagskvällen.

Kvalet till nästa säsongs Division 1-serie för P17 inleddes på Skarsjövallen under onsdagen. IK Oddevold gästade och det lockade storpublik i novembermörkret. LSK-spelarna gjorde ingen besviken. Efter en dryg halvtimme så hade LSK gått upp i ledning med 3-0 och matchen var därmed avgjord. Erik Kallas, Carl Backman och Erik Biltmark stod i tur och ordning för målen i första halvlek.

I andra halvlek fortsatte målproduktionen för LSK:s del. August Stafsner gjorde 4-0 och därefter stod gästerna för ett självmål innan Erik Biltmark nickade in sitt andra mål för kvällen – fram till slutresultatet 6-0. I och med segern så tar LSK greppet om förstaplatsen i kvalgruppen.

Härnäst väntar ny kvalmatch nästa onsdag, 24/11, på Skarsjövallen, när Stenungsunds IF gästar. Därefter avslutas kvaldramat med avslutningen borta mot Herrestads AIF veckan därpå. Väl mött.