LSK vidare till final!

Oliver Fay blev tvåmålsskytt mot Stenungsund. Arkivfoto: P. Stenbaek.

LSK kvalificerade sig för DM-semifinal via kvartsfinalseger mot Groheds IF. Under tisdagskvällen väntade så semifinalen när LSK ställdes mot Stenungsunds IF på bortaplan.

I första halvleken kunde LSK ta ledningen – och det var vackert. Oliver Fay stegade fram på frispark i den 24:e minuten och satte bollen i första krysset. Mycket snyggt! Trots LSK-dominans så var det fortsatt 0-1 när lagen gick till halvtidspaus.

I andra halvleken kunde hemmalaget kvittera efter hörna, fram till 1-1. Några minuter senare, i matchminut 61, kunde Oliver Fay återigen ge LSK ledningen. Ett inspel från högerkanten och ett rappt skott vid första stolpen och vips var det 1-2. Inbytte JT Kamara kunde i matchminut 77 fastställa slutresultatet till 1-3, vilket betyder att LSK är klart för DM-final. I finalen väntar Herrestads AIF, som vann sin semifinal efter förlängning mot IK Oddevold.

Härnäst väntar en viktig hemmamatch på Skarsjövallen när Eskilsminne gästar oss, nästa lördag 30/9. Väl mött.