LSK tog tredje raka!

Målglädje efter Alice Jensens ledningsmål. FOTO: P. Stenbaek.

LSK har inlett höstsäsongen på bästa sätt och efter två raka bortamatcher var man äntligen tillbaka på Skarsjövallen. Vänersborgs FK stod för motståndet – ett lag som knep en poäng i vårmötet.

LSK:s målskörd har som sagt varit en ren och skär fröjd såhär långt in på höstsäsongen. Mot VFK tog det lite tid innan första målet skulle komma. Efter en dryg halvtimmes spel så fick Alice Jensen chansen från straffpunkten och gjorde inga misstag utan satte ledningsmålet iskallt, fram till 1-0. Ett par minuter senare drog några kalla vindare förbi, för då kunde gästerna från Vänersborg kvittera till 1-1. Skulle vårmötet upprepa sig?

I andra halvlek fortsatte LSK jaga fler mål. Med dryga kvarten kvar kunde så äntligen Sandra Bagger sätta det förlösande 2-1-målet – som gav lite andrum. I slutskedet kan sedan Julia Jonasson utöka till 3-1 och segern är i hamn! Därmed studsar de grönvita upp på andra plats i tabellen. En viktig och skön tredje raka seger att ta med sig inför den spännande höstsäsongen, där LSK jagar IK Rössö i toppen!

Härnäst väntar en ny hemmamatch nästa söndag när Trollhättans FK gästar oss på Skarsjövallen. Väl mött.
Alice Jensen sätter 1-0 på straff mot VFK