LSK starkast i derbyt mot Rössö

Sandra Bagger gjorde ett äkta hattrick i den första halvleken. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Matcherna i Division 4 duggar tätt och på måndagskvällen var det återigen dags för match på Skarsjövallen. En prestigefull match mot IK Rössö väntade – och LSK gjorde ingen besviken utan kunde ta lagets nionde raka seger!

Tränaren, Jessica Hallberg, summerar matchen:
Vi kom till kvällens match med 15 spelare varav fyra spelare från Dam-U och F09. Vi möter ett ett bra taggat IK Rössö som visade att dom verkligen ville vara med och fajtas om segern.

Vi började riktigt bra och Sandra Bagger gör 1-0 redan i 5:e matchminuten. Sedan gör Sandra 2-0 och även 3-0 – alltså ett äkta hattrick ⚽️⚽️⚽️. Inte nog med det, innan matchen så hade vi gjort 97 mål totalt. Så Sandra fick även göra mål nummer ????

Vi går ut i halvtidsvila med 3-0. I andra halvlek gör Rössö 3-1 men närmre än så kommer dom inte. Linnéa Jensen gör 4-1 och nyförvärvet Yasminee Gluic gör 5-1 och det blir slutresultatet. Vi gör en klart godkänd match men vi kan mycket bättre, fast riktigt kul att få möta ett bättre och tuffare motstånd.

Bra jobb återigen hela gänget i grönt. Men vill höja två spelare lite extra:
⭐️ Sandra Bagger – givetvis för sina 3 mål och första målet var ett riktigt snyggt nickmål.
⭐️ Jessica Karlsson – en riktig kämpe som springer och aldrig ger upp. En glädjespridare och en grym lagspelare.

Nästa match är redan på söndag, borta mot IFK Strömstad.