LSK kunde inte knipa poäng från MFF

Malmö FF nådde högst nivå i dagens match på Skarsjövallen. FOTO: P. Stenbaek.

LSK tog emot Malmö FF på ett strålande soligt Skarsjövallen. Skulle LSK lyckas rå på serieledarna.

I första halvlek så kunde LSK överraskande ta ledningen och hade ett jätteläge i inledningen av matchen. Inget målrassel där. Det skulle dock inte bli LSK:s enda chans utan ett flertal bra chanser skapades i den inledande halvleken. Inte minst låg Jennifer ”Jeje” Johansson bakom ett flertalet chanser. Malmö FF spelade bra fotboll och hitta hela tiden stora ytor att spela sig i på. Således var det inte helt orättvist när MFF tog ledningen i den 20:e minuten, efter ett fint anfall. Minuten innan paus kom även 0-2 och uppförsbacken mot serieledande var brant för LSK.

I andra halvlek försöktes det gå för en reducering och Malmö hade också sina chanser, men några fler mål blev det inte denna soliga lördag utan matchen slutar 0-2. LSK stod upp bra och med lite flyt och effektivitet så kunde de grönvita knipit i alla fall en poäng. Det ska dock sägas att Malmö FF var ett oerhört skickligt lag, så det var inte orättvist att de himmelsblå tog hem segern.

Tack alla som hejade fram oss på plats! Härnäst väntar ny hemmamatch, nästa söndag 17/9 mot IFK Örby. Väl mött.