LSK hade det tufft mot Blåvitt

”Jeje” och C.o. kunde inte rå på Blåvitt denna söndag. Arkivfoto: P. Stenbaek.

LSK åkte ner till Göteborg för en inspirerande match mot Blåvitt. Dock saknades ett par nyckelspelare.

I första halvleken satte hemmalaget full fart och tog greppet om matchen direkt. Ledningsmålet kom också via en fast situation, fram till 1-0. Blåvitt skulle dock utöka ledningen två gånger om, efter två kanonskott i vardera kryss, med mindre än halvtimmen spelad. Innan halvtidsvilan kunde hemmalaget även utöka till 4-0.

I andra halvlek kunde Blåvitt utöka till 5-0. Med kvarten kvar kunde Jennifer ”Jeje” Johansson tröstmåla, fram till 5-1. Det räckte föga då Blåvitt satte spiken i kistan i slutminuten när man fastställde slutresultatet till 6-1. En tung förlust där LSK hade en tung dag. Det är bara att ta nya tag!

Härnäst väntar hemmamatch, nästa lördag 7/10 mot FC Rosengård. Väl mött.