LSK-duo blir studenter

Två spelare som utvecklats och varit med från start, på Damlagets resa genom divisionerna, väljer nu att sikta på framtida utmaningar. Duon väljer varsin riktning och destination när man nu lämnar LSK.

Andrienne Larsson

Inför LSK:s satsning på damlaget 2018 förstärkte man laget med många nya spelare, därifrån Andrienne Larsson (från Ödsmåls IK) och Alice Thorild (från IK Rössö). Två spelare som tagit stora kliv framåt och som varit med på en fantastisk resa tillsammans med hela laget. Thorild har varit en stabil och tuff ytterback som utvecklats i en positiv riktning. En fin utvecklingskurva har även Andrienne Larsson haft – som med en bra inställning och en härlig personlighet stärkt laget.

Alice Thorild

Andrienne Larsson flyttar till Uppsala och är klar för spel i Upsala IF (Division 2 Mellersta Svealand), medan Alice Thorild flyttar till Karlstad där hon kommer spela för Norrstrands IF (Division 2 Västra Svealand).

Andrienne Larsson hälsar följande:
– Jag har tyckt att det har varit väldigt roligt att få vara en del av och följa detta lagets utveckling hela vägen från start. Det har varit väldigt utvecklande för mig personligen men framförallt varit väldigt roligt på vägen! Jag vill passa på att tacka mina tränare, laget och alla runtomkring ???? Önskar er stort lycka till i fortsättningen och jag kommer med glädje följa er från min lilla lägenhet i Uppsala. Förhoppningsvis så ses vi snart igen ????????

Alice Thorild hälsar följande:
– Det har varit väldigt kul att få följa med på resan hela vägen från starten och att få spela med tjejerna. Jag hoppas att laget når i mål även nu i Division 1. För min del blir det att satsa på andra året i skolan och spela fotboll i Värmland. Jag håller tummarna för tjejerna och önskar laget i LSK lycka till ???? 

LSK önskar både Alice och Andrienne all lycka till med era nya klubbadresser samt era studier och ett varmt tack för vad ni bidragit med i klubben. Samtidigt ska ni alltid känna att ni är varmt välkomna tillbaka till LSK, efter er studietid!


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail