Linnea Jensen är redo för en ny säsong!


Idag kan vi fylla på med ännu en spelare som väljer att fortsätta i LSK! Denna gång är det den egetfostrade anfallaren som varit med från start och som nu ser fram emot en ny säsong i grönvitt!

19-åriga Linnea Jensen var en notorisk målskytt vid sidan av Sandra Bagger för två år sedan i Division 4 och gjorde även en hel del mål i trean förra året. Målskyttet lossnade inte på samma sätt i år, men hon var en flitig inhoppare som gjorde bra arbetsinsatser som gynnade laget. Därtill har hon varit en viktig spelare i U-laget med bra insatser på flera positioner. Dessutom är hon en spelare som är träningsflitig, med vinnarinstinkt och som vill utvecklas vidare. Så det ska bli grymt spännande att se om hon kan blomma ut under 2021, men lita på att hon kommer vara med och konkurrera om en startplats!

Kommentar från LSK-tränaren Joakim Jensen:
– Återigen en tjej som tränar hårt ochutvecklas för varje år som går. Linnea görbra ifrån sig när hon får chansen; får honmålchans så sitter bollen oftast. Ännu ettbevis på tjej som utvecklas under våra årtillsammans och vill fortsätta.

Det är roligt att Linnea Jensen väljer att fortsätta i LSK och det ska bli spännande att följa hennes säsong i grönvitt 2021!


TRUPPEN 2021:
✍???? Alice Jensen
✍???? Yrsa Sjöstrand
✍???? Alice Nilsson
✍???? Sara Mattsson
✍???? Anni Mattsson
✍???? Julia Bie Karlsson
✍???? Linn Borg
✍???? Ida Wallenius
✍???? Amanda Gustavsson
✍???? Julia Ringmark
✍???? Ledarstaben

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail