Kryss i hemmapremiären

Jennifer ”Jeje” Johansson gjorde LSK:s mål i hemmapremiären. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Efter förlusten i premiären borta mot Rosengård så var LSK på jakt efter tre poäng i hemmapremiären mot IFK Örby.

Publiken som förväntades att se mål fick tålmodigt vänta till den andra halvleken, för i paus var det fortsatt mållöst på Skarsjövallen.

I andra halvlek kunde Jennifer ”Jeje” Johansson sätta dit 1-0 i den 51:e minuten. Glädjen skulle visa sig bli kortvarig, för fyra minuter senare kvitterade gästerna. ”Jeje” replikerade snabbt och kunde två minuter senare återigen ge LSK ledningen – denna gång via straff som förvaltades, fram till 2-1. Med kvarten kvar skulle dock kvitteringen komma från Örby och 2-2. Ett resultat som också skrevs som slutresultat.

Tack till alla som kom för att heja fram oss idag! Härnäst väntar derby borta mot FC Trollhättan på fredag. Väl mött.