Kryss efter dramatiskt slut

Derbyn brukar präglas av jämna och tuffa kamper. Dessutom hade LSK revansch att utkräva efter vårmötets sega förlust mot Lödöse Nygård. Skulle LSK lyckas i matchen som spelades på ljuvliga Strömsvallen i Lilla Edet?

LSK, som saknade ett par ordinarie spelare, skulle ta ledningen efter 36 minuter. Återigen var det Alice Jensen som stod för ledningsmålet. 0-1 var också ställningen när lagen gick till halvtidsvila.

I andra halvlek så stod sig ställningen länge. Hemmalaget försökte nå en kvittering och gjorde ett par byten för att lyckas. Det såg länge ut att LSK skulle bärga en seger, men i 95:e minuten lyckades Lödöse Nygård kvittera, fram till 1-1. Ett resultat som därmed också blev slutresultatet. Surt.

Stort tack alla som hejade fram oss på plats! Härnäst väntar sista matchen nästa lördag, den 6/11, vi tar emot IFK Hallsberg på Skarsjövallen. Väl mött.