Jensen är klar!


En som tränat på hårt och som tagit flera steg framåt i utvecklingen under årets säsong är den nästa som väljer att förlänga. Anfallstalangen Alice Jensen är nu klar för en ny säsong!

17-åriga Alice Jensen slog sig in i A-laget redan som 15-åring och fick speltid. Därefter har hon fått en fast plats i truppen och gjort det väldigt bra. Anfallaren har även näsa för mål och i en hård konkurrens har hon fått chansen i fyra matcher från start under säsongen och gjort fyra mål. Annars har det blivit en del inhopp och även spel i U-laget där det blivit sex mål. Den unga egna produkten har verkligen framtiden för sig så det blir spännande att se hur hennes kommande säsong kommer utveckla sig för att konkurrera om en startplats – och föra LSK mot nya mål.

Kommentar från LSK-tränaren Joakim Jensen:
– Alice är en ung spelare med mycket stor potential. Levererar i de flesta matcher hon spelar och vi ser fram emot ett bra och intressant år för Alice.

Det är glädjande att Alice Jensen väljer att fortsätta i LSK och hon kan säkert blomma ut på ett väldigt bra sätt med tanke på den träningsvilja hon visar upp. Det blir en spännande säsong för anfallaren!


TRUPPEN 2021:
✍???? Yrsa Sjöstrand
✍???? Alice Nilsson
✍???? Sara Mattsson
✍???? Anni Mattsson
✍???? Julia Bie Karlsson
✍???? Linn Borg
✍???? Ida Wallenius
✍???? Amanda Gustavsson
✍???? Julia Ringmark
✍???? Ledarstaben

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail