Inget snack i seriefinalen

LSK sken tillsammans med augustisolen på måndagskvällen. FOTO: J. Hallberg.

LSK ställdes inför seriefinal i Division 4 och ville ta revansch efter vårmötet som slutade med förlust. Det var inget snack! Efter slutsignalen stod det klara 10-0 i segersiffror i LSK:s favör.

Tränaren, Jessica Hallberg, summerar matchen:
Återigen en solig kväll på en otroligt fin fotbollsplan. Bra jobbat Emil och Connie för klippning och linjering.

Matchen då? Jo, ett revanschsuget lag idag, sist gång vi mötte Vallen så blev det förlust med 5-3, för övrigt vår enda förlust denna säsong. Ett bra spel hela matchen igenom från hela laget. Det tog 16 minuter in i matchen innan Ida Stolt Hermansson gjorde 1-0. Sedan rullade det på, vi spelade med stor självsäkerhet och mycket olika bra kombinationer.

Hela laget ska ha stort beröm, för ni var verkligen bra idag och jag tror Vallen blev lite chockade av vår grymma start. Tack till U-lagets spelare; Nathalie, Emilia och Leia som visade mod och självsäkerhet.

Vill ändå hitta en spelare som gjorde det lilla extra:
⭐️ Wilma Wester: tar sig direkt från jobbet och hoppar in i andra halvlek och levererar 2 snygga mål. Ett mål med vänsterdojan rakt upp i nättaket ????????