Ingen revansch mot Ängelholm

Tung förlust i Ängelholm. Arkivfoto: P. Stenbaek.

LSK åkte ner till Ängelholm för en viktig match i bottenstriden. Kunde de grönvita få med sig poäng från ÄFF:s hemmaplan?

Första halvleken var chansrik och redan i de inledande minutrarna var det nära från båda lagen. Ett ledningsmål skulle också komma tidigt. Tyvärr. Ängelholm slog till med ett välriktat skott fram till 1-0, i den 13:e minuten. Det fortsatte med fler chanser åt båda håll därefter, där LSK bland annat hade ett avslut på mållinjen samt att Kees Sims fick göra fina parader.

I andra halvleken gick LSK för en kvittering och det var sannerligen nära vid ett par tillfällen. Bollen ville däremot inte in i nätmaskorna. De grönvita kom till ett par kvalificerade kvitteringschanser och 1-1 låg i luften länge. I slutminuten var det många som ropade ”hej”, men Ängelholm lyckades nicka bort bollen på mållinjen – och på så vis plocka med sig samtliga poäng från lördagens match. En oerhörd tung förlust där vi behövt poäng.

Nu gäller det att ladda om och verkligen göra allt för tre poäng! Härnäst väntar hemmamatch på Skarsjövallen, mot Norrby IF, på fredag. Då hoppas vi att många sluter upp och hejar fram oss på plats. Väl mött.