G A M E D A Y x 2 – Trestadslördag!

Det har blivit dags för Trestadsmästerskapet 2021! Nej, det kanske var att överdriva men däremot väntar två trestadsderbyn denna lördag. Vi inleder på Vänersvallen kl: 13.00 där Herrlaget ställs mot Vänersborgs IF. Därefter fortsätter Damlaget lördagen när man tar sig an Trollhättans FK. Se därför till att komma och stötta LSK på plats!

LSK – Trollhättans FK
I de senaste två matcherna har det resultatmässigt inte gått hela vägen för LSK. Bottenlagen Gauthiod och Sävedalen har verkligen visat att viljan för överlevnad var större än LSK:s i dessa matcher.

Vänder det nu på lördag när det väntar ett nytt trestadsderby, när Trollhättans FK gästar Skarsjövallen? Se till att heja fram oss till en viktig LSK-seger!

I vårmötet, som spelades i början av augusti, lyckades LSK ta med sig alla tre poäng från Trollhättan efter en riktig dramatisk match. Matchuret hann inte ticka upp till mer än 2 minuter innan publiken fick se två mål – ett åt vardera lagen. Efter en kvart var det 2-2, men det slutade till sist 3-4 i LSK-favör. Det efter att Ida Wallenius avgjort med kvarten kvar. De övriga målskyttarna i den matchen var Amanda Gustavsson (2) och Alice Jensen.

Vi ser fram emot att se många supportrar och publik komma och stötta oss på Skarsjövallen. Slut upp och heja fram LSK i denna viktiga match!

Varmt välkomna – tillsammans är vi LSK!

Matchstart kl: 15:00 på Skarsjövallen.

Eller köp på plats – Gratis för barn t.o.m. 15 år.

LÄS MER:
>> ℹ️ Matchfakta
>> ???? TFK/HIS inför dagens match
>> ???? Matchblad
>> ???? Tabell
>> ⚽️ Anslut dig till Målklubben


Får LSK jubla igen? FOTO: P. Stenbaek.

Vänersborgs IF – LSK
Vänersborg har gått som tåget i oktober. Tre raka segrar efter trepoängare från Lindome, Tvååker och Assyriska gör att VIF kommer med stort självförtroende till dagens derby. LSK kommer också från en seger senast när man hemmaslog Qviding med 2-0, så det är två lag med positiva vindar som ställs mot varandra. Dock är det ett derby så det lär inte spela så stor roll utan det handlar mer om prestige och vilja, så det lär bli tufft och jämnt.

I vårmötet mot Vänersborg på Skarsjövallen vann LSK med 1-0 efter mål av Johan Svahn. Ett viljemål som gav segern i en tuff och jämn kamp. Någon Svahn lär vi däremot inte få se på Vänersvallen idag, efter att en efterhängsen skada hålla nummer 19 borta en längre tid. Några andra som saknas är Oskar Lindberg och Gustav Kadura, som i föregående match drog på sig sitt tredje varningar och är därmed avstängda. Förhoppningsvis kan Samuel Ohlsson vara tillbaka i gott slag efter att njursten stoppade han i senaste matchen. Oavsett vilka som kommer till start så väntar en spännande match där många LSK:are lär ansluta för att heja fram Herrlaget på plats.

Det gäller alltså att LSK gör en riktig bra insats idag också för att lyckas ta en viktig seger! 

Matchstart kl: 13:00 på Vänersvallen.

LÄS MER:
>> ???? VIF inför dagens match
>> ⚽️ Anslut dig till Målklubben
>> ℹ️ Matchfakta
>> ???? Tabell
>> ???? Streama matchen på SportExpressen Play
>> ⚽️ Ettanbibeln – Läs allt om alla lag


BingoLottos 30-årsjubileum 2021 | BingoLotto

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail