G A M E D A Y x 2 – Skåne, här kommer LSK!

Ny matchdag när både dam- och herrlaget beger sig söderut, där vi siktar på dubbla tre-poängare.

Lördagen inleds i Helsingborg där damlaget gästar Eskilsminne IF. I vårmötet gick LSK på knock-out och gjorde två mål innan det hade gått 20 minuter. Det efter att Amelia Hallberg legat bakom det första målet och Sandra Bagger gjort det andra, fram till slutresultatet 2-0. Eskilsminne har sedan vårmötet varit starka och skuggat topplaceringarna. Inför lördagens möte ligger laget på en femteplats – med en match mindre spelad än konkurrenterna. För LSK:s del förlorade man visserligen mot Värnamo senast, men laget är på gång nu efter sommaruppehållet så det är läge att hoppas på poäng nere i Helsingborg under lördagen. Inför matchen är också nyförvärvet Yasminee Gluic spelklar, så vi får se om 26-åringen återfinns i matchtruppen under lördagen.

⚽️ Matchstart kl: 14:00 på Västergårds IP

Herrlaget åker också till Skåne, om än inte riktigt lika långt söderut. Ängelholm står för motståndet i en synnerligen viktig match. Vårmötet på Skarsjövallen slutade med förlust (0-1), efter att Ängelholm varit sylvassa vid en kontring samt att LSK varit uddlösa framåt. Ängelholm har haft en tuff säsong, men bortsett från förra matchen så kommer man från en period med starka insatser. Så det kommer vara en tuff motståndare som säkert är revanschsugna efter förlusten senast mot Norrby. För LSK:s del kommer Abdallah Hussain tillbaka in i matchtruppen, efter avstängning senast.

⚽️ Matchstart kl: 16:00 på Ängelholms IP

Varmt välkomna till att heja fram LSK vid lördagens matcher!