G A M E D A Y x 2 – Österlen och Råda

Ännu en lördag i fotbollens tecken är här! LSK inleder dagen kl: 14.00 i Lidköping och tar sig an fjärdeplacerade Råda. En timme senare är det dags för LSK att på ”hemmaplan” i Stenungsund ta sig an Österlen. Nu har dessutom restriktionerna släppts vilket innebär att vi äntligen kan få se fulla läktare runtom i Sverige – så kom och stötta LSK på plats!

LSK – Österlen FF
Den 29:e september släppte restriktionerna och det innebär att vi numera kan återgå till vardagen med fulla läktare! Dock blir det i Stenungsund som matcher komma utspela sig, så ta er dit.

På lördag väntar en ny viktig hemmamatch för LSK när man tar emot Österlen. Det är också första matchen på nästan två år som det inte finns några restriktioner. Med det sagt uppmanar vi givetvis alla att stanna hemma om man är sjuk samt att försöka hålla avstånd så gott det går. Vi ser med glädje fram emot att äntligen fylla läktarna – och vi hoppas på ditt stöd från läktarplats!

I vårmötet mot Österlen fick vi med oss en poäng, efter en sen kvittering från Anton Henriksson samt en jättematch av Oliver Bergman i målet. Just Bergman får LSK klara sig utan till lördagens match, då han och även Murana Conteh är avstängda. Däremot är Henriksson tillbaka från avstängning och det finns även hopp om att någon av de skadade spelarna ska kunna göra comeback.

Varmt välkomna – tillsammans är vi LSK!

Matchstart kl: 16:00 på Bästkustställningar Arena i Stenungsund.

Eller köp på plats – OBS! Endast Swish

Kiosk:
Stenungsunds IF ansvarar för kiosken.

LÄS MER:
>> ???? Österlen inför dagens match
>> ⚽️ Anslut dig till Målklubben
>> ???? Matchblad
>> ℹ️ Matchfakta
>> ???? Tabell
>> ???? Streama matchen på SportExpressen Play
>> ⚽️ Ettanbibeln – Läs allt om alla lag


Sandra Bagger var glödhet senast. Blir det fler mål idag? Arkivfoto: P. Stenbaek.

Råda BK – LSK
Vilken enorm prestation LSK gjorde i senaste matchen. Efter att man många matcher i rad spelat bra, men inte riktigt fått den rätta utdelningen så var det verkligen proppen ur mot serietvåan Rävåsen! Segersiffrorna skrev till slut till otroliga 6-0! Bakom målen stod två målglada anfallare i form av Sandra Bagger och Alice Jensen, som gjorde fyra (!) respektive två mål.

Nu väntar ett nytt tufft motstånd och dessutom på bortaplan. I mötet i juni på Skarsjövallen så straffades båda lagen. Det blev nämligen oavgjort, 1-1, efter två straffmål – och där Rådas straff kom i slutminutrarna. Surt då, samtidigt som det visar att det är ett tufft lag att möta. Det visar även tabellen, där Råda inför dagens match ligger på fjärde plats – två poäng före LSK. 

Det gäller alltså att LSK gör en riktig bra insats idag också för att lyckas ta en viktig seger! 

Matchstart kl: 14:00 på Rådavallen i Lidköping.

LÄS MER:
>> ℹ️ Matchfakta
>> ???? Råda inför dagens match
>> ???? Tabell
>> ⚽️ Anslut dig till Målklubben


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail