G A M E D A Y x 2 – Mot nya segrar!

Lördag och ni vet vad det betyder va? Jo, såklart LSK-lördag! Damlaget har revansch att utkräva när man gästar Lödöse Nygård. Dessutom är Herrlaget hungriga på en tredje raka seger – detta under ny ledning.

LSK – FC Linköping City
Efter två segrar mot Qviding och Vänersborg så väntar en ny chans till en trepoängare när Linköping City gästar oss. Denna gång får Vigan Berbatovci och Johan Svahn chansen att leda laget, som presenterades under fredagen.

Det var ett mäktigt stöd som väntade herrlaget när det väntade trestadsderby mot Vänersborg borta under förra lördagen. Ett stöd som var väldigt uppskattat från alla håll, inte minst från spelartruppen. Vi hoppas därför att ni kommer och stöttar på ett fantastiskt sätt även på Skarsjövallen under lördagen!

Ryggsäcken är fylld med två segrar från de två senaste matcherna och nu siktar vi in oss på den tredje raka. I mötet borta i maj så fick inte LSK till det utan man fick bara med sig en poäng, efter en kvittering under den andra halvleken fram till slutresultatet 1-1.

Nu räknar vi med revansch och det mot Linköping som redan är klara för degradering till Division 2. Men det brukar aldrig vara enkla matcher, utan gästerna kommer säkerligen vilja avsluta säsongen på ett snyggt sätt. Positivt också är att LSK i stort sett är fulltaliga, utan några avstängningar eller inrapporterade skador.

Varmt välkomna till kvällens match – tillsammans är vi LSK!

Matchstart kl: 15:00 på Skarsjövallen 

MATCHVÄRD:
LÄS MER:
>> ???? Linköping inför matchen
>> ⚽️ Anslut dig till Målklubben
>> ℹ️ Matchfakta
>> ???? Streama matchen på SportExpressen Play
>> ⚽️ Ettanbibeln – Läs allt om alla lag


Blir det ny segerglädje idag för Damlaget?

Lödöse Nygårds IK – LSK
LSK såg länge ut att gå mot en komfortabel seger i derbyt mot Trollhättan. Men efter sena reduceringar blev det onödigt spännande innan LSK kunde stå som segrare med segersiffrorna 4-3. Nu väntar ett nytt derby och detta mot Lödöse Nygård – ett lag som snuvade LSK på alla poäng senast det begav sig.

Vänder vi tillbaka klockan till augusti så var det ett LSK som kopplade greppet totalt, men fick inte in bollen. Detta trots ett flertal chanser, inte minst en missad straff. Samtidigt försvarade sig LNIK bra och lyckades med en snyggt kontringsmål, fram till slutresultatet 0-1. En bitter förlust där LSK var klart bättre.

Hur repar man sig från det? Jo givetvis genom att gå för revansch i returmötet. Det blir dessutom ingen lång färd att åka då matchen spelas på Strömsvallen i Lilla Edet. Vi ser därför fram emot att se många supportrar och publik komma och stötta oss på plats i säsongens nästsista match!

Matchstart kl: 14:00 på Strömsvallen i Lilla Edet.

LÄS MER:
>> ℹ️ Matchfakta
>> ???? TFK/HIS inför dagens match
>> ???? Tabell
>> ⚽️ Anslut dig till Målklubben


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail