G A M E D A Y – Serietvåan på besök

Vilken LSK-helg vi har framför oss – och vi inleder på bästa sätt med toppmötet mellan LSK och Rävåsens IK Karlskoga. Det blir verkligen en tuff och spännande match!

I bortapremiären mot Rävåsen var det jämnt och tufft, men två mål skulle till slut falla. Rävåsen tog ledningen i mitten av den andra halvleken, men tre minuter senare kom LSK:s kvittering av Amelia Hallberg – och därmed slutade matchen 1-1. Det skulle visa sig att en poäng borta mot Rävåsen inte pjåkigt. Karlskogalaget har nämligen varit ett topplag under hela säsongen och slagits med Örebro SK om förstaplatsen. I senaste matchen fick Rävåsen endast med sig en poäng i mötet mot Hallsberg, i en match som slutade 2-2. Inför dagens match ligger laget på en andraplats och behöver en seger för att närma sig ÖSK i tabelltoppen. 

LSK har haft en bra period rent spelmässigt, men inte riktigt fått med sig resultaten. I derbyt mot Rössö förra helgen så hade man långa stunder greppet om matchen, men lyckades inte få med sig resultatet utan det blev istället en uddamålsförlust (2-1). Nu är laget sugna på att ta revansch – och det mot topplaget Rävåsen! Fast då gäller det verkligen att kavla upp armarna för att kunna ta en skön trepoängare. 

Vi ser fram emot att se många supportrar och publik komma och stötta oss i dagens match på Skarsjövallen. Slut upp och heja fram LSK i denna match!

BILJETTER:
Förköp din biljett här:
https://lsk.ebiljett.nu/

Det kommer även finnas möjlighet att köpa biljett på plats.

Matchstart kl: 14:00 på Skarsjövallen

MATCHVÄRD:

LÄS MER:
>> ℹ️ Matchblad
>> ⭐️ Rösta på matchens lirare
>> ‼️ Resultat och tabell
>> ???? Rävåsen inför dagens match
>> ⚽️ Matchfakta


 

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail