F05/06 – laget som aldrig ger upp!

Året runt tränar och spelar våra lag mängder med matcher. Därför är det alltid roligt att få inblick i vad som sker i olika ungdomslag. Denna gång belyser vi en match med F05/06 från Grohedsvallen, där laget visade hög moral och lyckades med en fantastisk vändning – wow!

Söndagen den 25/8 så var det dags för F05/06 att åka till Munkedal för 9-mannamatch mot just Munkedals IF. Vi visste att det skulle bli en tuff match då vi förlorade mot dom på hemmaplan med 1-0. Men vi var taggade och laddade. Matchen var igång, men det verkade inte vi vara – bara efter några minuter så tog nämligen Munkedal ledningen med 1-0. Vad hände där?!?!

Men vi hängde inte med huvudet för det, vi fortsatte att kämpa och skapade många farliga lägen, men det var bara målen som saknades. Vill även tillägga att Munkedals målvakt var väldigt bra. Matchen fortsätter och vi fortsätter att pressa men istället för 1-1 så går Munkedal upp och gör 2-0. Känns riktigt surt att vi är det mycket bättre laget men det är dom som gör målen på deras chanser.

Väl in i 3:e och sista perioden så fick vi äntligen utdelning på vårt fina spel och alla våra chanser. Inom loppet på 6 minuter gör vi 2 mål och ställningen när det är cirka 7 minuter kvar av matchen är 2-2. Men är vårt kämpande lag nöjda med detta? Nej, det är vi inte. Vi fortsätter att pressa och till slut blev det en straff för oss som Ingrid iskallt sätter i mååååål!!! 3-2 och domaren blåser efter några nerviga minutrar av matchen. Segern är vår och ni är så väl värda detta tjejer!!

Ett sådant lag, en sådan moral ni har! Ni ger aldrig upp!!

Det avgörande målet på straff, fram till 3-2, samt glädjescener efter matchen: