Ett ungt LSK vässar formen mot Ytterby

Anfallaren Alice Jensen får testa livet som mittback. Arkivfoto: P. Stenbaek.

Efter idel bortamatcher är nu dags för LSK att under lördagen kliva upp på den hemtrygga (och stenhårda) konstgräsplanen på Skarsjövallen. Med många spelare borta så väntas ett ungt LSK vässa formen mot Ytterby IS.

Ytterby spelar till vardags i Division 2 och kom under fjolåret på en mittenplacering. Till årets säsong har Magnus Carlund förstärkt på ledarsidan – Magnus som var med i LSK under fjolårshösten. Försäsongen har inneburit blandade resultat, men man kommer senast ifrån en seger mot Hovås Billdal (seger, 4-2).

För LSK:s del saknas en hel del spelare på grund av skador, resor och futsalspel. Dessutom saknas Louise Samuelsson som representerar Bohusläns distriktslag i Cup Kommunal och Mathilda Eljas som fyller 30 år – grattis till er båda! Det innebär att andra ges chansen att få speltid och visa upp sig. Bland annat får Lisa Ekman och Emma Ringmark ta klivet upp från U-laget och känna på A-lagsspel, kul. Med ett gäng spelare borta så innebär det även att andra spelare får testa på andra positioner, bland annat får med all sannolikhet anfallaren Alice Jensen ta steget ned som mittback.

Det kommer säkert bli en fartfylld match med ett ungt LSK, så passa på att komma upp till Skarsjövallen och heja fram de grönvita på plats. Väl mött.

ℹ️ Matchinformation hittar ni HÄR
(Matchtrupp och startelvor finns här en timme innan matchstart)

Matchstart lördag, kl: 12:00, på Skarsjövallens konstgräsplan


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail