En poäng mot HBK

Ida Stolt Hermansson hoppade in och satte kvitteringen. Arkivfoto: P. Stenbaek.

En spännande match väntade för LSK idag på Skarsjövallen när Halmstads BK gästade.

I första halvlek tog inledningsvis Halmstad kommandot med ett visst spelövertag utan speciellt många chanser. Mot mitten av halvleken öppnade matchen upp sig mer och efter halvtimmen spelad så skapade också LSK mer framåt. Men det var fortfarande mållöst när det var dags för halvtidsvilan.

I andra halvlek fortsatte spelbilden där spelet böljade åt båda håll. Linn Borg i LSK-målet fick göra ett parader samtidigt som LSK även gick till attack med ett par hotade anfall. Det närmade sig ett LSK-mål var känslan, men det var gästerna som skulle ta ledningen. Efter en hörna seglade bollen mot bortre stolpen och in, fram till 0-1. LSK ville snabbt nå en kvittering och gjorde ett par förändringar med bland annat två byten. Något som visade sig bli lyckosamt. För det han inte gå lång tid innan inbytte Ida Stolt Hermansson presenterade sig. På halvvolley drog mittfältaren till och bollen gick snyggt in i nät, fram till 1-1. Det fanns fler lägen för fler mål, men matchen slutade till sist 1-1. En jämn match där båda lagen hade chanser att göra fler mål, men oavgjort kändes ganska rättvist.

Tack till alla som kom och stöttade oss på plats! Härnäst väntar bortamatch mot Malmö FF nästa lördag på Malmö Stadion. Väl mött.