En poäng hemma mot Falkenberg

Fabian Falkstrand Ransjö nickade in LSK:s ledningsmål. FOTO: P. Stenbaek.

Omstarten på Skarsjövallen gällde för LSK:s herrar när Falkenberg gästade oss.

Första halvleken präglades i inledningen av ett kraftigt bollinnehav av gästerna från Halland. Ett lågt försvarande LSK bjöd inte på mycket och när väl chanserna dök upp så gjorde Kees Sims fina ingripanden. Successiv växte LSK in i matchen och kunde ta över. Dock utan att skapa några större målchanser. På övertid i den första halvleken kommer trots allt ledningsmålet. Abdallah Hussian slår in bollen i straffområdet och på bortre stolpen kan Fabian Falkstrand Ransjö nicka in 1-0!

Andra halvlek inleds med bra spel från de grönvita och ett par avslutsmöjligheter. Detta till trots är det gästerna som gör nästa mål. I 53:e minuten är Falkenberg nämligen påpassliga och kan kvittera till 1-1. Målet stärker de gulvita gästerna som tar greppet om matchen igen. LSK får kämpa hårt, men är solida och står upp bra i försvaret. Falkenberg lyckas skapa ett par bra lägen, men Sims i LSK-målet lyckas både med ben och armar parera. Gästerna närmar sig ett mål i slutet, men det är LSK som får matchen sista chan. På övertid kontrar inbytte Marwin Leidewall tillsammans med JT Kamara. Den senare hittar in med ett fint inlägg, men Leidewalls nick går precis över. Därmed slutar också matchen oavgjort, 1-1, och LSK får med sig en poäng mot ett starkt motstånd.

Tack till alla som var på plats idag på Skarsjövallen och stöttade oss!

Härnäst väntar bortamatch mot Ahlafors IF nästa lördag. Då hoppas vi att många sluter upp och hejar fram oss på plats. Väl mött.

Matchvärden Hedboms Måleri utsåg JT Kamara till Matchens lirare i LSK.
Matchvärden Hedboms Måleri utsåg Leonardo Farah Shanin till Matchens lirare i Falkenberg.