Blöt storseger mot ÖIS!

Ett glatt vinnargäng efter en skön och viktig seger.

Efter en tappad poäng i vårmötet och en förlust i cupen så var det ett revanschsuget LSK som sprang ut på Skarsjövallen för att ställas mot ÖIS.

I första halvlek så kunde Wilma Wester ge LSK ledningen fram till 1-0. På grund av det ihärdiga regnet på den redan blöta planen beslutades det att fortsätta matchen på konstgräsplanen, med drygt tio minuter kvar av halvleken. Väl där kunde Jennifer ”Jeje” Johansson utöka till 2-0 innan pausvilan.

I andra halvlek fortsatte LSK måla. Ida Wallenius kunde göra 3-0. Därefter skulle Amelia Hallberg göra två raka mål fram till 5-0. ÖIS skulle därefter få in ett tröstmål, fram till 5-1, men närmare än så kom inte gästerna. En riktigt stark insats av LSK som fick utdelning på det hårda jobbet man lägger ner varje vecka. Tack vare segern kan LSK lyfta i tabellen och ta sig ovanför degraderingsstrecket.

Härnäst väntar bortamatch, nästa söndag 3/9 mot Halmstads BK. Väl mött.

Lova Fredgren blev utsedd till Matchens lirare i samarbete med Estrella.