Bitiqis hattrick gav en viktig seger!

Aulon Bitiqis tre mål avgjorde fredagens föreställning. Arkivfoto: P. Stenbaek.

LSK ställdes inför en viktig match när Norrby IF gästade Skarsjövallen. Kunde hemmalaget stå emot ett revanschsuget Boråslag?

Första halvleken inleddes med ett kraftigt övertag av Norrby. LSK fick inte det riktigt att stämma och gästerna skapade ett par chanser. Inte minst fick Kees Sims reflexrädda ett friläge. LSK växte så småningom in mer i matchen, men utan att skapa något direkt. I den 34:e minuten hittade så JT Kamara fram med en djupledsboll som Aulon Bitiqi mötte precis och slog in ledningsmålet, fram till 1-0! I och med målet jämnades matchbilden ut mer, men resultatet stod sig fram till halvtidsvilan.

I andra halvleken inledde LSK bäst och kom i fina anfallskombinationer. Det skulle också ge resultat. Återigen är det firma Kamara/Bitiqi som hittar varandra. I 52:e minuten slår Kamara ett avvägt inlägg från högerkanten och på bortre stolpen knoppar Bitiqi in sitt andra mål för kvällen, fram till 2-0! LSK står upp bra och Norrby har stora svårigheter att komma igenom LSK-försvaret i den andra halvleken. Istället kommer 3-0 i den 72:e minuten. Återigen är det Aulon Bitiqi som är framme och det är nästan som en repris av hans andra mål. Pontus Olsson matar ett inlägg mot den bortre stolpen där Bitiqi dyker upp och gör sitt tredje mål för kvällen! Det blir också spiken i kistan och LSK kan därefter spela av matchen och ta en viktig seger.

LSK gör en väl genomförd match där laget är stabila i defensiven och så var offensiven mer skarp där Aulon Bitiqi var vass på de chanser som gavs.

Tack alla som hejade fram oss på plats ikväll! Härnäst väntar bortamatch mot FC Trollhättan nästa måndag 4/9. Då hoppas vi att många sluter upp och hejar fram oss på plats. Väl mött.

???? Höjdpunkter från matchen
⭐️ Vinnare i 50/50-lotteriet


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail