1000:e träningen!

Hela P07-laget samlades under lördagen för den 1000:e träningen. FOTO: G. Johansson.

20 oktober 2013 registrerade vi vår första träning för P07 (pojkar födda 2007). Och den 6:e april genomförde vi den 1000:e träningen!

P07 som numera heter U17 har genom åren genomfört ett stort antal träningar, cuper, träningsläger och mycket mer. Vi har haft många som hängt med under vår resa och vi är fortfarande en stor trupp med basen av de killar som varit med från början. På vår jubileumsträning bjöd vi också in de spelare som varit med oss men som valt att sluta. Vi spelade en liten cup, hade tipspromenad, korvgrillning och prisutdelning till de 10 spelare som tränat mest under alla år. En mycket lyckad och trevlig kväll!

Genom åren har vi lyckats med att hålla igång ett breddtänk, men samtidigt efterhand ju äldre spelarna blivit har vi ansträngt oss för att hitta en lagom nivåanpassning i träningar och matcher. I höstas vann vi ett rafflande kval vilket innebär att vi genomfört en målfokuserad försäsong inför en ganska tuff serie. Vi har också fått in några nyförvärv. Och det ser mycket lovande ut inför serien.

Vi laddar nu inför seriepremiären i Regionserien Division 1, borta mot Götaholms BK nästa helg, 14/4. Hemmapremiären är den 20/4 kl: 16:00 på Skarsjövallens konstgräs mot Holmalunds IF, kom gärna och heja på oss! Vi spelar en publikvänlig passningsorienterad fotboll i högt tempo.

Vid pennan,
Gustav Johansson
Tränare, P07

En trogen publik hade även samlats för att bevittna den spännande 1000:e träningen.
Taktiksnack? Eller är det rent av tipspromenad det handlar om?
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail