Välkommen till LSK!

Under tisdagskvällen välkomnades våra representationslag till den stundande säsongen samt informerades om LSK som förening och vad vi står för.

Under parollen ”Välkommen till LSK” introducerades våra båda representationslag under tisdagen, lett av ordföranden Kristina Geers. Både dam- och herrlaget hade tagit plats på läktaren för att få ett ansikte på både styrelsemedlemmar och andra LSK-företrädare samt få information om klubben. Givetvis översattes allt till engelska för de spelarna som inte pratar svenska.

Under introduktionen presenterades styrelsemedlemmarna med deras ansvarsområden och information om klubben. Det informerades även om vad LSK står för med våra värderingar och att vi tillsammans är LSK – där alla spelare är klubbens ambassadörer. Båda lagen fick även utbildning om arbetet mot matchfixing, där både spelare och ledare skrev på förbindelsen där man tar avstånd från matchfixing. Även LSK:s styrelse har fått liknande utbildning om matchfixing tidigare för att sätta sig in i problematiken som dessvärre finns inom idrotten (mer information finns på Minmatch.se).

LSK-Ordföranden, Kristina Geers, meddelade att alla såg med spänning fram emot säsongsstarten för våra båda Division 1-lag och där styrelsen tillsammans med våra lag skulle arbeta för en lyckad säsong. Hela styrelsen ville, innan mötet avslutades, även passa på att önska alla spelare lycka till inför säsongsstarten.


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail