Förväntansfull stämning inför 2018 på årsmötet igår

När ordförande Erland Holmdahl entusiastiskt och med stolt blick går igenom LSK:s fyra fokusområden och mål lyssnas det med stora öron och kaffe-slurpar hörs från runt om i restaurangen.

Det som LSK lägger fokus på är följande:

– Att vara en spelare i samhället
LSK spelar för samhället och det visar sig på många olika sätt, genom att i det dagliga arbetet med källsortering, miljöfrågor och genom att engagera ungdomar i bollsport. LSK har även varit med och möjliggjort att alla ungdomar i Ljungskile kommer att få en lokal att spela tennis i.
– Damlaget
Damlagssatsningen är viktig för LSK, äntligen kan vi satsa på kvinnorna med samma förutsättningar som på herrarna. Inte en dag försent!
– Herrlaget
Med ett herrlag som klättrar i serien följer fler besökare på arenorna, mer uppmärksamhet för LSK. L-O gav även en update om nuläget i laget och såg mycket positivt på den kommande säsongen.
– Ungdomssektionen
Varje dag tränar ungdomar och ungdomsledare på våra planer med spel och bollekar. Alla är välkomna i LSK och allt handlar om gemenskap och spelglädje, inte om resultat.

När dagordningen var avklarad och bullarna var slut började det härliga sorlet bland alla hängivna LSK:are som diskuterade allt ifrån när uppdrag granskning började till hur roligt det skulle bli att följa damlaget i år.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail