Vi klarade det tillsammans!

Laget som kämpat och slitit klarade det till slut. FOTO: P. Stenbaek.

LSK ställdes inför en tuff uppgift hemma på Skarsjövallens konstgräs i den sista serieomgången när Tvååkers IF gästade. Välbehövliga poäng behövdes för att säkra kontraktet.

LSK kom ut i första halvlek med full av energi och glöd. Chanser saknades inte utan Tvååkers målvakt fick slita hårt för att hålla nollan intakt. Till slut kom så äntligen LSK:s ledningsmål. Efter en hörna från J.T. Kamara kunde Aulon Bitiqi, på bortre stolpen, nicka ned bollen till Filip Ambroz som satte dit viktiga 1-0 – i den 38:e minuten! Ett fullt rättvist resultat och LSK fortsatte mata på för att utöka ledningen, men några fler mål blev det inte under den första halvleken.

I andra halvleken kom Tvååker ut som ett annat lag och LSK hade inte samma energi. Det gjorde att det blev väldigt nervöst och spännande. Kees Sims och LSK-försvaret fick sättas på prov, men några mål från gästerna bli det inte. Istället var det återigen Filip Ambroz som skulle näta. Mittfältaren fick ett bra läge centralt, framspelad av Bitiqi, utanför straffområdet och nöp till – 2-0! En välplacerat och hårt avslut som var otagbart, i den 70:e matchminuten. Det återstod dock tid och Tvååker var inte ofarliga. Närmast nästa mål var istället LSK:s Aulon Bitiqi med en hästespark, men ribban räddade gästerna från Halland den gången. Därmed slutade matchen 2-0 till LSK, vilket betyder att LSK klarar sig kvar i Ettan Södra och slutar till sist på 10:e plats i tabellen.

Tack till de LSK:are som kom och stöttade oss på plats idag och under hela säsongen – ni har varit fantastiska. Stort tack till alla som varit delaktiga, bidragit och stöttat under året. Tillsammans är vi LSK! Väl mött nästa säsong.

???? Vinnare i 50/50-lotteriet
???? Höjdpunkter från matchen 
???? Matchbilder


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail