Vi kämpar tillsammans!

Den sista seriematchen för LSK:s herrlag i år blir en rafflande tillställning där en seger är oerhört betydelsefull i den jämna bottenstriden.

Så har det blivit dags för sista seriematchen för LSK:s herrlag för 2023. Tvååker står för motståndet på Skarsjövallens konstgräs. I en jämn slutomgång är det mycket på spel. Samtidigt är LSK inne i en bra form med bra prestationer vilket lett fram till 10 poäng på de senaste fem matcherna. Så det gäller att fortsätta på det spåret. Samtidigt viktigt att laget känner stödet, så kom och heja fram grabbarna på plats!

Lagen möttes i maj, där Tvååker kunde avgöra redan i första halvlek. LSK kom tillbaka i andra halvlek, men närmare en reducering av Murana Conteh kom inte LSK utan matchen slutade 2-1. Nu är det helt andra förutsättningar där vi på förhand vet att Tvååker kommer sluta på en mittenplacering medan LSK behöver vinna för att vara säkra för spel i Ettan Södra även nästa säsong.

Nu tar vi fram kämparglöd, mod och hjälteinsatser för grönvitt. Varje hejaramsa, varje svettdroppe och varje mål kan bli avgörande. Vi kämpar tillsammans!

En oerhört betydelsefull match för LSK, som spelas på Skarsjövallens konstgräs, med matchstart kl: 15:00.

HITTA RÄTT

???? Intervju med LSK-tränaren


cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail