Tung eftermiddag i Malmö

Daniel Garcia Olsson i kamp om bollen mot en Malmöspelare. FOTO: Lola Nilsson

Malmö i storform på bortaplan låter inte som en enkel uppgift. Det skulle visa sig att det stämde.

För redan efter 10 minuter satte hemmalaget 1-0. Malmö utökade sedan i mitten av första halvlek till 2-0. LSK kom visserligen tillbaka genom ett reduceringsmål av Luka Dobrijevic innan halvtidspaus, fram till 2-1.

I andra halvlek justerar LSK en del för att kunna nå en kvittering. Någon kvittering kommer inte, utan istället kan Malmö utöka till 3-1 i 70:e minuten. Minuten senare kommer så äntligen ett LSK-mål. Nyförvärvet Christopher Garcia, som kom in i paus, gör 3-2. Men trots försök att åter nå en kvittering så kommer inte LSK närmare denna eftermiddag. Istället kan Malmö i 96:e minuten sätta 4-2, vilket även blir slutresultatet.

Surt, men det är bara att komma igen.Härnäst väntar hemmamatch mot Åtvidabergs FF nästa lördag den 28/8. Väl mött.