Seriekollegan starkast i lördagsmötet

Ken Akamatsu var en av LSK:s bästa spelare mot Tvååker. FOTO: P. Stenbaek.

Idag var det dags för herrlagets andra match när man mötte seriekollegan Tvååker på bortaplan.

Det märktes direkt att hemmalaget Tvååker var mer samspelta, efter fem träningsmatcher – däribland segrar mot både Halmstad och Varberg. Tvååker tog tillvara på ett par misstag och tog ledningen två gånger om innan paus, fram till 2-0. Ett rättvist resultat där LSK inte kom upp i samma nivå som senast mot Karlstad.

Det blev desto bättre i andra halvlek och även om LSK gjorde en hel del byten så närmade man sig ett tröstmål. Till slut snappade rutinerade Johan Svahn upp ett tillbakaspel och satte dit 2-1. Därefter träffade Ken Akamatsu ribban, men närmare ett kvitteringsmål kom inte LSK denna lördag utan matchen slutade 2-1.

Återigen en bra genomkörare för LSK:s del för att få bra matchning inför seriestarten som närmar sig. Det blir att ta nya tag, träna hårt och förbereda sig inför kommande matcher.